И аз живо се интересувам, че сега с автоматът ми е около 21-22лв на 100км при газ 1.3лв. Предполагам, че с 3.0 с ръчни ще е подобно. Все пак "тежестта на крака" на шофьора е от много голямо значение при големите мотори, защото те могат да са и сравнително икономични, защото при малките мотори все ръчкаш, за да си в крак с движението и там е почти все тая (говоря за градско).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на собствениците на 166
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Naso Покажи съобщениеАбе, не ви ли е срам да слагате ЛПГ на тоя мотор ? Автомата гори прилични 10, ако не се напъва много много извънградско. За градско почти нямам идея, щото живея на село.
Аз пък съм на мнение, че да караш точно този мотор на бензин си е жив мазохизъм, а за туйн спарка да не говоря, там е задължително на газ.Last edited by Доко; d.m.y г., 16:14.
Comment
-
Алфа на газ е като костюм с галошки!
Айде, отделяйте ни в спам раздела!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАлфа на газ е като костюм с галошки!
Айде, отделяйте ни в спам раздела!
А БМВ или Мерцедес с газ какъв костюм и какви галошки са?
Коле, Колееее...
Comment
-
То и такова нещо като BMW с дизелов двигател преди 30 години нямаше...........и Шевролетите традиционно бяха големи лимузини............
А сега какви шевролетчета и какви мерцедесчета има........
Светът не е вече това, което беше.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАлфа на газ е като костюм с галошки!
Айде, отделяйте ни в спам раздела!
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеА нафтова Алфа какво е?
---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:42 ----------
Всъщност тази тема не беше ли "Преброяване на собствениците на 166"sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеА нафтова Алфа какво е?Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщениеФормулирай си въпроса колега
---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:42 ----------
Всъщност тази тема не беше ли "Преброяване на собствениците на 166"Last edited by Доко; d.m.y г., 19:56.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеТрактор ве батка, и кво ти пука.
Въпроса тука ме дразни, защото е безпочвен, ако ме разбираш...sigpic
Comment
-
Айде, отделяйте ни в спам раздела!Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщениеБратле, аз съм пристрастен към нафтовия мотор, но...моя си работа...
Въпроса тука ме дразни, защото е безпочвен, ако ме разбираш...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщениеФормулирай си въпроса колега
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеТрактор - комбайн всеки да си кара каквото иска. Защо трябва да са във всички теми.
да си продължават там...sigpic
Comment
-
Някой като напише, че V6 / V8 на газ било тъпо и ми става едно такова... Пред мен са зареждали коли за по 50 000 - 100 000 лв газ. Кое му е срамното, кое му е лошото ? Че е по-чисто за планетата ли, че някой не иска да дава по 100лв на ден за гориво ли. Това са предразсъдъци на хора склонни да си дадат целия доход за бензин. Ако някой не харесва газта, защото му заема място, върви малко по-малко колата или каквото и да е да не я използва, но да обяснява, че е едва ли не срамно...
Тъпо е да сложиш метан на 0.9 мотор например, защото тогава просто милата кола не може да се движи почти и е на издихания.
И защо всички теми в тоя форум отиват накрая на газ / бензин / дизел ?!?Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
Comment